Kyllingskinn

Kjøper du alltid kyllingbryst med skinn, vil du fra tid til annen ende opp som en heldig mann. Skulle du da bare trenge kjøttet, vil du ha posisjonert deg for en herlig opplevelse.

Du trenger et bryst fra en kylling som har fått mulighet til å opparbeide seg et lite fettlag under huden. Selv pleier jeg å velge økologisk kylling fra Holte gård eller eventuelt Livèche-kylling fra Prior. Sprøstek brystet med skinnsiden ned i godt smør. Skill skinnet fra kjøttet. Dryss litt Maldonsalt over, lukk øynene og nyt. Du har fått utdelt et lite øyeblikk i smakshimmelen🙂

1, 2, 3 – nyt!

Dette innlegget ble publisert i Mat, Oppskrifter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s