Rømme fra Avdem gårdsysteri

Bli med en tur tilbake til setra. Rømmen fra Avdem er laget øverst i Gudbrandsdalen på upasteurisert melk. Den smaker slik rømme gjorde i gamle dager, før industrien tok over. Kjøp den på Bondens marked i Oslo, jeg lover at du ikke kommer til å angre. Kan rømme bli bedre enn dette?

Bruk den slik du ellers bruker rømme. Bruk den i supper og sauser. En klatt ved siden av fisk er en saus i seg selv. Bruk den på vafler eller bare gå i kjøleskapet og ta deg en skje, og minn deg selv om hvordan rømme egentlig skal smake…

Ekte rømme

Dette innlegget ble publisert i Mat. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Rømme fra Avdem gårdsysteri

  1. Er helt enig.

    Smakte den første gang på Matstreif-festivalen i Oslo i 2010, og fikk en opplevelse av hvor fantastisk rømme kan smake. Sæter-rømme fra Tine blir aldri det samme etter dette…

    Anbefaler den også ved siden av god spekemat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s