Honning og olivenolje

Et lite honningtips: Finn frem en tallerken (gjerne en hvit så blir det ekstra pent). Legg litt honning midt på tallerkenen og hell den beste olivenoljen din rundt. Bryt ditt brød og dypp det i honning og olje. Enkelt og perfekt!

Sommerhonning fra Røisilien bigård, olivenolje fra Selvapiana og valnøttbrød fra Åpent bakeri

Inspirert av Zingerman´s Guide to Good Eating.

Dette innlegget ble publisert i Mat, Oppskrifter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s